Proizvodnja

V našem podjetju imamo proizvodnjo drobnih elektrotehničnih izdelkov visoke zahtevnostne stopnje.

Pri proizvodnem procesu izdelke iz plastike izdelujemo s pomočjo brizgalnika plastike Arburg, sestavne dele iz kovine pa oblikujemo s pomočjo dveh ekscentričnih stiskalnic.

Po potrebi sodelujemo z zunanjimi sodelavci pri dodatni obdelavi sestavnih delov. Nato pa po potrebi polizdelke ročno sestavimo.

Ročne stiskalnice smo nadomestili z pnevmatskimi zaradi lažjega dela, saj želimo omogočiti delavcem čim lažje delo in s tem delavce spodbujamo k zagotavljanju boljše kvalitete pri izdelavi izdelkov.


Image 01 Image 01 Image 01

Izdelki

 1. author 6
  Mehanizem EFI

  Mehanizem EFI je sestavni del zaščitnega stikala na diferenčni tok, ki so namenjena zaščiti pred posrednim dotikom delov pod napetostjo ter preprečitvi trajne napetosti na ozemljenih kovinskih delih.

 2. author 6
  Priključna sponka

  Sponke se uporabljajo v električnih aparatih, zaščitnih stikalih, varovalkah,…

 3. author 6
  Termostat DTV-127

  Termostop DTV je izdelek, ki se uporablja v grelnikih vode. Licenco za proizvodnjo smo prevzeli od prvotnih proizvajalcev METALFLEX.

 4. author 6
  Mehanizem KZS

  Mehanizem KZS je sestavni del zaščitnih stikal na diferenčni tok z nadtokovno zaščito. Zaščitna stikala KZS združujejo lastnosti avtomatske varovalke oz. inštalacijskega odklopnika in FID stikala.